• Tilapäisesti loppunut

Givenchy Blue Label Pour Homme Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

3274872399150
Arvosana 
54,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Tilapäisesti loppunut

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus
Givenchy Blue Label Pour Homme Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

Givenchy on yksi maailman johtavista luksusmuotibrändeistä, joka on perustettu vuonna 1952 Hubert de Givenchyn toimesta. Brändi on tunnettu elegantista ja tyylikkäästä muotoilustaan sekä korkealaatuisista tuotteistaan. Givenchy on laajentanut tuotevalikoimaansa myös hajuvesien saralla ja on luonut useita ikonisiksi muodostuneita tuoksuja.

Givenchy-hajuvedet tunnetaan usein laadukkaista ainesosistaan. Brändi käyttää huolellisesti valittuja kukkaishenkisiä, hedelmäisiä, mausteisia ja puumaisia sävyjä luodakseen monipuolisia tuoksuja.

Givenchy-hajuvedet ovat suunnattu monipuolisesti eri ikäisille ja erilaisiin mieltymyksiin omaaville naisille sekä miehille. Olipa kyseessä sitten raikas ja kepeä tuoksu arkeen tai intensiivinen ja sensuelli tuoksu erityistilaisuuksiin, Givenchy tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.

Tietoa Eau de Toilette (EDT) -hajuvesistä
Eau de Toilette (EDT) on yksi yleisimmistä hajuvesityypeistä ja se sijoittuu hajuvesien vahvuustasolla välimaastoon Eau de Cologne (EDC) ja Eau de Parfum (EDP) välillä. Eau de Toilette -hajuvedelle on tyypillistä:
1. Tuoksun vahvuus: Eau de Toilette sisältää tuoksuvia öljyjä enemmän kuin Eau de Cologne (EDC), mutta vähemmän kuin Eau de Parfum (EDP). Se tuottaa kevyen, miellyttävän tuoksun, joka ei ole liian voimakas.
2. Kestävyys: EDT:n tuoksu on yleensä kestävä, mutta ei yhtä pitkäkestoinen kuin EDP:n. Se pysyy iholla ja vaatteilla useita tunteja, ja voi vaatia uudelleen levityksen päivän aikana.

Käyttötarkoitus: Eau de Toilette on yleisesti käytetty päivittäisenä hajuvetenä ja se soveltuu hyvin arkipäivän tilanteisiin, kuten työhön, tapaamisiin ja muihin päivittäisiin aktiviteetteihin.
Monipuolisuus: Koska EDT ei ole liian voimakas, se sopii hyvin erilaisiin säätiloihin ja vuodenaikoihin. Se ei yleensä ole liian vahva kesällä eikä liian heikko talvella.
Hinta: Eau de Toilette -hajuvedet ovat usein edullisempia kuin Eau de Parfum -vastineensa, mikä tekee niistä suositun valinnan monille.

Hajuvesityypin valinta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä, käyttötarkoituksesta ja budjetista. EDT on yleisesti suosittu päivittäiseen käyttöön, ja monet brändit tarjoavat laajan valikoiman EDT-tuoksuja, joista voit löytää juuri oman tyylisi ja mieltymystesi mukaisen vaihtoehdon.
Tuotetiedot
Givenchy
3274872399150
3274872399150
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Givenchy Blue Label Pour Homme Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

Givenchy Blue Label Pour Homme Edt Spray 50 ml - Miesten tuoksu

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa