Givenchy Gentleman Boisee Edp Spray 100 ml - Miesten tuoksu

3274872441057
Arvosana 
85,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Toimitusaika on noin 4 arkipäivää

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus
Givenchy Gentleman Boisee Edp Spray 100 ml - Miesten tuoksu

Givenchy on yksi maailman johtavista luksusmuotibrändeistä, joka on perustettu vuonna 1952 Hubert de Givenchyn toimesta. Brändi on tunnettu elegantista ja tyylikkäästä muotoilustaan sekä korkealaatuisista tuotteistaan. Givenchy on laajentanut tuotevalikoimaansa myös hajuvesien saralla ja on luonut useita ikonisiksi muodostuneita tuoksuja.

Givenchy-hajuvedet tunnetaan usein laadukkaista ainesosistaan. Brändi käyttää huolellisesti valittuja kukkaishenkisiä, hedelmäisiä, mausteisia ja puumaisia sävyjä luodakseen monipuolisia tuoksuja.

Givenchy-hajuvedet ovat suunnattu monipuolisesti eri ikäisille ja erilaisiin mieltymyksiin omaaville naisille sekä miehille. Olipa kyseessä sitten raikas ja kepeä tuoksu arkeen tai intensiivinen ja sensuelli tuoksu erityistilaisuuksiin, Givenchy tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.

Tietoa Eau de Parfum (EDP) hajuvesistä
Eau de Parfum -hajuveden hajuvesipitoisuus sijoittuu hajuvesien vahvuustasolla hajuveden ja parfyymiveden väliin. Eau de Parfumilta voit odottaa:
- Tuoksun Vahvuus: Eau de Parfum on vahvempi kuin Eau de Toilette (EDT) ja Eau de Cologne (EDC) mutta heikompi kuin puhdas parfyymi. Se tarkoittaa, että se sisältää suuremman pitoisuuden tuoksuvia öljyjä kuin EDT tai EDC.
- Kestävyys: Yksi EDP:n suurimmista eduista on sen pitkäkestoinen tuoksu. Se voi pysyä iholla ja vaatteilla pidempään kuin heikommat hajuvedet, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lisätä sitä niin usein.
- Käyttötilaisuudet: Eau de Parfum on yleensä sopiva arkipäivän käyttöön, mutta monet brändit tarjoavat myös ylellisiä ja juhlavia EDP-tuoksuja.

Milloin kannattaa valita Eau de Parfum?
Jos haluat erittäin pitkäkestoisia ja intensiivisiä tuoksuja, Eau de Parfum voi olla hyvä valinta. Se on myös hyvä vaihtoehto lahjaksi, koska se tarjoaa pitkäaikaista iloa lahjansaajalle.
Tuotetiedot
Givenchy
3274872441057
3274872441057
120 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Givenchy Gentleman Boisee Edp Spray 100 ml - Miesten tuoksu

Givenchy Gentleman Boisee Edp Spray 100 ml - Miesten tuoksu

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa