• Uusi
  • Tilapäisesti loppunut

Talvisaappaat DePaul Design ThermoMate Extreme 44

6430073675821
Arvosana 


49,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Tilapäisesti loppunut

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

Lämpöä ja mukavuutta ääriolosuhteisiin


DePaul Design ThermoMate Extreme talvisaappaat on suunniteltu vaativaan käyttöön talven monipuolisissa olosuhteissa. Saappaiden notkea varsi mahdollistaa vapaan liikkumisen, mikä on tärkeää ulkoillessa tai työskentelyssä kylmässä säässä. Niiden irtovuori on erinomainen lisäominaisuus: se tarjoaa eristystä kylmyyttä vastaan ja voidaan helposti poistaa tai asentaa takaisin tarpeen mukaan, mikä tekee saappaista erinomaisen valinnan vaihteleviin olosuhteisiin.


Veden- ja lumenpitävä rakenne varmistaa, että jalat pysyvät kuivina, vaikka liikut loskaisilla tai lumisilla alustoilla. TPR-alaosa toimii tehokkaana kosteussuojana, ja vettä hylkivä tekstiilivarsi lisää käyttömukavuutta. ThermoMate Extreme saappaat on suunniteltu kestämään pohjoisen ankarimmatkin talvikelit, ja mukavuusalue ulottuu +5 asteesta aina -10 asteeseen, mikä tekee niistä loistavat valinnat päivittäiseen talvikäyttöön. Äärimmäisissäkin pakkasissa, jopa -25 asteessa, saappaiden rakenne pitää jalat lämpiminä ja suojassa kylmältä.


Saappaiden liukkaalla pitävä pohjakuvio tuo lisäturvaa liikkumiseen, olipa kyseessä jäinen kävelytie tai luminen polku. ThermoMate Extreme talvisaappaat eivät vain suojaa, vaan myös mukautuvat käyttäjänsä tarpeisiin ja tekevät talviulkoilusta mukavampaa ja turvallisempaa, oli kyseessä sitten arkipäivän askareet tai pidempikestoinen ulkoilu.


Mukavuusalue +5 - -10 astetta

Ääriolosuhdeluokitus -25 astetta

Tuotetiedot
6430073675821
6430073675821
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Talvisaappaat DePaul Design ThermoMate Extreme 44

Talvisaappaat DePaul Design ThermoMate Extreme 44


Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa