• Uusi

Softshell-takki Result Workguard Ripstop, kulutusta kestävä, musta unisex XXL

5055192305216
Arvosana 
69,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

Result Workguard Ripstop Softshell -takki tarjoaa erinomaisen suojan ja mukavuuden työskentelyyn kaikissa olosuhteissa – kestävät Cordura®-vahvikkeet, hengittävä ja vedenpitävä kolmikerrosmateriaali sekä näkyvyyttä lisäävät 3M™ Scotchlite™-heijastimet tekevät tästä takista varman valinnan vaativaan käyttöön.


Result Workguard Ripstop Softshell -takki on suunniteltu vaativaan työkäyttöön, jossa tarvitaan sekä mukavuutta että kestävyyttä. Tämä unisex-takki tarjoaa erinomaisen suojan vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kolmikerroksinen softshell-kangas ja vedenpitävä TPU-kalvo varmistavat, että pysyt kuivana ja lämpimänä työpäivän ajan. Cordura®-vahvikkeet kyynärpäissä lisäävät takin kestävyyttä, ja saumattomat olkapäät tekevät siitä miellyttävän käyttää myös raskaan työn aikana. Takin helma on suunniteltu hieman pidemmäksi kuin monissa muissa softshell-malleissa, mikä antaa lisäsuojaa tuulisina päivinä.


Takin käytännöllisyys tulee esiin myös sen lukuisissa taskuissa; kaksi suurta etutaskua, rintatasku ja hihatasku tarjoavat runsaasti säilytystilaa työvälineille ja tarvikkeille. Lisäksi 3M™ Scotchlite™-heijastintereet lisäävät näkyvyyttä hämärissä olosuhteissa. YKK®-vetoketju ja helmassa oleva säätönyöri viimeistelevät takin käytännöllisyyden ja mukavuuden. Tämä takki ei vain suojaa, vaan se myös parantaa työtehokkuutta ja turvallisuutta joka päivä.

 

Monikerroksinen suoja ja mukavuus.

Result Workguard Ripstop Softshell -takki on valmistettu kolmikerroksisesta softshell-kankaasta, joka yhdistää säänkestävyyden ja käyttömukavuuden. Ulkopinta koostuu 93 % polyesteristä ja 7 % elastaanista, tarjoten riittävää joustavuutta ja kestävyyttä. Keskikerroksen vedenpitävä 8000 mm TPU-kalvo suojaa sateelta, samalla kun sen hengittävyys (1000 g/m²) varmistaa hyvän ilmanvaihdon ja mukavuuden pitkänkin päivän aikana. Sisäpuolen 100 % polyesterimikrofleece takaa miellyttävän pehmeyden ja lämmön.


Suunniteltu vaativaan käyttöön.

Takin suunnittelussa on otettu huomioon käytännön tarpeet ja pitkäikäisyys. Cordura®-vahvikkeet kyynärpäissä kestävät kulutusta ja suojaavat takkia hankauksilta, kun taas saumattomat olkapäät vähentävät repeämisriskiä ja lisäävät liikkumavapautta. Helman pidempi malli antaa lisäsuojaa ja parantaa käyttömukavuutta erityisesti tuulisissa olosuhteissa.


Turvallisuutta ja käytännöllisyyttä yksityiskohdissa.

Takissa on useita tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, kuten 3M™ Scotchlite™-heijastintereet, jotka parantavat näkyvyyttä pimeällä tai heikossa valaistuksessa. Käytännölliset taskut – kaksi suurta etutaskua, rintatasku ja hihatasku – tarjoavat riittävästi tilaa kaikille tarpeellisille työvälineille ja tarvikkeille. YKK®-vetoketju takaa luotettavan toimivuuden ja kestävyys, ja helmassa oleva säätönyöri mahdollistaa istuvuuden hienosäädön.


Ominaisuudet:

  • Kolmikerroksinen softshell-kangas: vedenpitävä (8000 mm), hengittävä (1000 g/m²), tuulenpitävä.

  • Ulkopuoli: 93 % polyesteriä, 7 % elastaania; sisäpuoli: 100 % polyesterimikrofleeceä.

  • Cordura®-vahvikkeet kyynärpäissä ja saumattomat olkapäät lisäävät kestävyyttä.

  • 3M™ Scotchlite™-heijastintereet parantavat näkyvyyttä.

  • YKK®-vetoketju ja helmassa säätönyöri mukauttavat istuvuutta.

  • Kaksi suurta etutaskua, rintatasku ja hihatasku tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa.


Tuotetiedot
5055192305216
5055192305216
2 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Softshell-takki Result Workguard Ripstop, kulutusta kestävä, musta unisex XXL

Softshell-takki Result Workguard Ripstop, kulutusta kestävä, musta unisex XXL

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa