Enabot EBO AIR etäohjattava kotirobotti hahmontunnistuksella, valkoinen/musta

6972822120317
Arvosana 


259,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää

  TURVALLISTA VERKKOKAUPPAA

Tämä sivusto on turvallinen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi.

  Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, ilmainen toimitus yli 100 eur tilauksille (ei koske rahtituotteita).

  Ilmainen palautus 30 pv

Ilmainen palautus ei koske suuria, rahtitoimituksena toimitettavia tuotteita, kuten huonekalut.

Kuvaus

Enabot EBO AIR – Täydellinen älykumppani kotiisi


Enabot EBO AIR on mahtava ja älykäs kumppani, joka saa elinvoimansa langattomasti kotisi WiFi-verkosta. Se rullailee kodissasi minne ikinä sitä haluatkaan ohjata ja voit samalla tarkkailla sen kameran kuvaamaa tarkkaa 1080p HD videota. Voit ohjata EBO AIRia etänä helpon ja ilmaisen kännykkäsovelluksen kautta ja pysyä kärryillä siitä, mitä kotonasi tapahtuu.


Pitäisikö kurkata, onko lemmikeillä kaikki hyvin? Miten perheellä sujuu kotona reissusi aikana? Ehkä videopuhelu ja pieni juttutuokio olisi paikallaan? Pitäisikö kissoja hieman leikittää tai koiralle jutella mukavia? Onko kotona muuten kaikki hyvin?


EBO AIR – kotirobotti pitää huolta kodistasi ja lemmikeistäsi

EBO AIR on söpö ja veikeä seuralainen monenlaiseen toimintaan. Se yhdistetään kotisi langattomaan WiFi verkkoon ja sen ohjaus tapahtuu helppokäyttöisellä ja maksuttomalla älypuhelinsovelluksella.


Esimerkiksi lemmikkikamerakäytössä EBO AIR on vailla vertaansa, sillä tätä kumppania ohjaamalla pääset itse lemmikkiesi luo, olivatpa ne puuhailemassa missä päin kotia tahansa. Mustan maskin takana piilee tarkka kamera jonka kautta voi seurata kodin tapahtumia ja lemmikkiesi puuhia reaaliajassa. Voit myös tallentaa jatkuvaa videota EBO AIRiin asetettavalle muistikortille tai asettaa videon tallennuksen alkamaan kameran havaitessa liikettä tai sen tunnistaessa lemmikkisi. Voit myös live-videota katsellessa ottaa snapshotteja tai tallentaa videoita manuaalisesti, jos lemmikkisi sen hetkiset touhut vaikuttavat ikuistettavilta.


EBO AIR sisältää sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen, joten voit myös kommunikoida kotiväen kanssa milloin ja mistä tahansa.


Valloittavat tekoälyominaisuudet

Vaikka EBO AIRia ohjaillaankin itse älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kautta, on se myös varsin älykäs kaveri. Tekoälynsä ansiosta se osaa esimerkiksi seurata taaperosi tai lemmikkisi perässä, pitäen heille seuraa. Sen voi ajastaa suorittamaan temppu- tai leikkihetkiä milloin tahansa! Tyylikkäät kahdeksikkokuviot, moonwalkit ja kiihdytystemput saavat lisäpontta hauskasta äänimaailmasta. Virtaviivaisesti muotoiltua EBO AIRia ei ilmanvastus paljoa häiritse sen paahtaessa menemään huippuvauhdilla, melkein metrin sekunnissa! Täyttä vauhtia paahtaessa saattaa siltä päästä muutama “wheee!” ilonkiljahduskin. EBO Airista löytyy myös hupaisa laser-osoitin kissojen viihdyttämiseksi, ja sen päälakeen saa kiinni sulan, jota on hauska jahdata.


EBO AIR tunnistaa myös mikä sille itselleen on turvallista. Se osaa pysähtyä ennen seinään törmäämistä tai ennen portaalta putoamista. Sen tasaisen painopisteen ja tumbler muotoilun ansiosta, se ei myöskään koskaan jää kumolleen, vaan pyörähtää aina takaisin rullilleen. Jos nyt lemmikkisi sattuisi EBO AIRia tassullaan tökkäisemään tai muksusi sitä kesken leikin potkaisemaan, se hihkaisee kyllä “Ouch!”, mutta muutoin se ei ole siitä moksiskaan.


Pieni ja pyöreä sekä rohkea ja ketterä kaveri piristää perheesi ja lemmikkiesi arkea.


Seurallinen kotirobotti tuo myös turvaa

Enabot EBO AIR on yhtä aikaa seurakumppani, lemmikkikamera, kommunikointiväline ja valvontakamera. Ja mikä parasta, se on liikuteltavissa tarkistamaan kodin joka nurkka. Robottikaverin harjaton moottori on erittäin hiljainen, joten lemmikkisi tai jälkikasvusi päiväunet eivät häiriinny sitä liikuteltaessa.


EBO AIR on varustettu myös infrapunavalolla, joten saat terävää ja selkeää kuvaa kotisi tapahtumista myös yöaikaan. Hupaisampien älyominaisuuksien lisäksi saat robotin tekemään myös automaattisia valvontakierroksia kodissasi. Saat älypuhelimeesi ilmoituksen sen havaitessa poikkeavaa liikettä valvontakierroksillaan. Esimerkiksi matkoilla ollessasi on turvallista tietää, että joku pitää kotiasi silmällä.


Tarvitsitpa siis lemmikkikameraa tai lisävalvontaa kotiisi, Enabot EBO AIR on siihen täydellinen kumppani.


Helppo App-ohjaus puhelimella

Enabot EBO AIR -älyrobottia ohjataan selkeällä ja ilmaisella älypuhelinsovelluksella. EBO AIRin käyttöoikeuden voi jakaa kuuden henkilön kesken, jolloin vaikka koko perheellä on pääsy ohjaamaan ja seurailemaan sen liikkeitä.


Pitkän päivän päätteeksi EBO AIR tarvitsee myös välillä lisää virtaa. Virran ollessa vähissä tämä kaveri osaa itse matkustaa takaisin omalle telakalleen ja latautua tulevia koitoksia varten.


Enabot EBO AIR -älyrobotin hurmaavat kiljahdukset, suurenmoiset temput ja mahtavat älyominaisuudet tekevät siitä persoonallisen kaverin, jota voi jopa itsessään pitää perheen uutena lemmikkinä. Tuotepaketti sisältää 32 GB muistikortin.


Enabot EBO AIR

  • Kuvanlaatu: 1080p HD

  • Kuvakulma: Diagonaalinen 118°, horisontaalinen 98.5°, vertikaalinen 62.5°

  • Infrapunavalo yökuvausta varten

  • Tekoälyominaisuudet & hahmontunnistus

  • Langaton yhteys: WiFi 2.4GHz / 5GHz

  • Maksiminopeus: 0,75m/s (2,7km/h)

  • Akku: 2500mAh

  • Toiminta-aika akulla: 4-7 tuntia käytöstä riippuen

  • Latausaika: 2h

  • Muisti: microSD-muistikortti max. 256GB, pakkaukseen kuuluu 32GB muistikortti

  • Automaattinen paluu lataustelakalle virran ollessa vähissä

  • hiljainen harjaton moottori ei häiritse lemmikkejä

  • Ohjaus helpolla älypuhelinsovelluksella – käytön voi jakaa kuuden henkilön kesken

  • Kaksisuuntainen kommunikointi sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen kautta

  • Mitat: Halkaisija ø 95mm, korkeus 89.2mm

  • Paino: 325g +/- 20g

  • Väri: Musta ja valkoinen

  • Takuu: 12kk


Pakkauksen sisältö

  • Enabot EBO AIR -kotirobotti

  • Lataustelakka

  • USB-virtalähde

  • 32GB microSD-muistikortti

  • 5kpl vaihtosulkia




Tuotetiedot
Enabot
6972822120317
6972822120317
50 Tuotteet
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Liukuovet MIRADOR-111 -puutarhakatokseen 3m, polycarbonaattia, tummanharmaa

Enabot EBO AIR etäohjattava kotirobotti hahmontunnistuksella, valkoinen/musta


Kirjoita oma arvostelusi
13 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa